Aanrijding op Levendaal: veroorzaker rijdt door

Een witte bestelbus is gisteren aan het einde van de middag op het Levendaal bovenop de personenauto voor hem gebotst. Dat gebeurde toen die stopte voor een voetganger op het zebrapad. De bestuurder van de bus keerde direct en ging er vandoor. De bus lekte door de aanrijding olie, waardoor het spoor eenvoudig te volgen was. Het voertuig werd leeg teruggevonden op het Utrechtse Veer. De bestuurder is even later door de politie aangehouden.

Door de olielekkage op het wegdek was het Levendaal enige tijd afgesloten voor het verkeer. Nadat medewerkers van de gemeente de straat schoon geschrobt hadden, ging de weg weer open. Er raakte bij de aanrijding niemand gewond.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline