Mishandeling op Breestraat; dader gepakt

Vrijdagmorgen heeft de politie in alle vroegte een 19-jarige Leidenaar opgepakt die op de Breestraat twee plaatsgenoten had mishandeld. De slachtoffers (beide 27 jaar) fietsten door de Breestraat toen één van hen een harde trap kreeg van een voorbijganger. Hij kwam hierbij ten val. De verdachte kwam terug, mishandelde ook de andere man en vluchtte vervolgens.

De mannen belden direct de politie en wezen agenten waar de dader heen was gevlucht. Deze werd op het Noordeinde aangehouden en is in verzekering gesteld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline