Leidsch.nu in Alphense handen

De website Leidsch.nu met allerlei Leidse nieuwtjes gaat over in Alphense handen. Trudy Kwik begon de site in februari vorig jaar als spin-off van Alphens.Nu. Die organisatie neemt ook het Leidse zusje nu onder haar hoede.

Of de site inhoudelijk wijzigt is nog niet bekend. Wel stoppen de rubrieken ‘Leidsche Leukert’ en ‘Hakketak’. Kwik was zelf de laatste ‘leukert’ en ‘Hakketak.. Francine sprak’ – waarin een andere Leidse onderneemster, Francine Verbiest, wekelijks een stadsgenoot potretteerde – stopte enkele weken geleden al. Francine vond het na een jaar wel mooi geweest.

Een andere site met Leids nieuws ging vorige maand al onder een andere vlag verder. Na anderhalf jaar nam Maurits von Heijden afscheid als uitgever van Leiden.nu. Die site wordt sindsdien onder verantwoordelijkheid van reclamebureau Van Zessen Klaar geëxploiteerd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline