Kanaalzwemmers halen geld op voor kinderfonds LUMC

Zwemmend Het Kanaal over. Hans van Veen en het Channel Team Wassenaar gaan voor de tweede keer deze uitdaging aan. In september zwemmen ze de 66.000 meter tussen Engeland en Frankrijk heen én terug. Het het geld dat ze ermee ophalen gaat naar het Willem-Alexander Kinderfonds en is bedoeld voor onderzoek naar nieuwe vormen van behandeling bij leukemie.

Hans en zijn team hopen op een zo groot mogelijk sponsorbedrag. Die sponsoren willen ze in elk geval werven tijdens een benefietavond op 5 juni bij Hemcar in Leiden. Hans van Veen presenteert die avond het sportieve zwemteam. 

Vervolgens vertelt Arjan Lankester wat het Willem-Alexander Kinderziekenhuis met het opgehaalde geld gaat doen. Voor zieke kinderen en sporters geldt vaak hetzelfde: doorzetten maakt het verschil. Jan Lammers vertelt tijdens de benefietavond hoe dat werkt. Zijn ervaringen in de Dakar-rally zijn zeer de moeite waard om te beluisteren.

Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden via www.europermeter.nl/5juni of per e-mail: info@channelteamwassenaar.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline