SummerJazz Festival een groot succes!

De Leidse Hout werd vandaag platgelopen door jazzfans. Het Leidse Jazzfestival trok namelijk veel bezoekers. Er traden fantastische artiesten op zoals José James, Rokia Traoré en Celine Cairo. Het stralende weer was vermoedelijk ook één van de redenen van het hoge bezoekers aantal. Naast jazz-artiesten waren er ook cabaretiers zoals Yentle en De Boer en Jan Jaap van der Wal.

 

Audiofragment: Eline van den Hout in gesprek met Yentle en De Boer over hun optreden. 

Geluidsman Martijn de Jong had het ook naar zijn zin. “Als mensen dansen, dan weet je dat je je werk goed doet!”
Het festival werd georganiseerd door vrijwilligers. Zij hebben maandenlang gewerkt om Summer Jazz succesvol te laten verlopen.

Fotograaf: J.P. Kranenburg

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline