Zorg en Zekerheid tekent voor drie jaar bij

2

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid zal ook de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Mede door het tekenen van deze overeenkomst is ook voor de komende drie jaar topbasketball in Leiden gegarandeerd.

In de afgelopen periode hebben diverse sponsoren hun overeenkomst vernieuwd. Ook bij Zorg en Zekerheid en de club was al langer bekend dat de, tot ieders tevredenheid, prettige en succesvolle samenwerking zou worden voortgezet. Sportief heeft de club de laatste jaren met twee landstitels, twee nationale bekers, twee supercups en Europese successen uitzonderlijk goed gescoord.

De afgelopen jaren is er bij ZZ Leiden een zeer enthousiaste en stabiele achterban ontstaan waardoor topbasketball in de Leidse regio een stevig draagvlak heeft gekregen. Daarnaast heeft de club, mede gesteund door Zorg en Zekerheid, ook maatschappelijk een niet meer weg te denken plaats in het ‘Leidse’ gekregen met onder meer daklozen- , jeugd- en scholenprojecten.

De zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid ziet in de voortzetting van de samenwerking een uitstekende mogelijkheid haar bekendheid te vergroten en haar maatschappelijke rol nog beter in te vullen. De regionale zorgverzekeraar ondersteunt graag sportieve initiatieven in de regio. De focus ligt, naast het bieden van een goede, betaalbare zorgverzekering voor iedereen, op het actief zijn op het gebied van preventie. Daarom stimuleert Zorg en Zekerheid mensen meer te bewegen en gezonder te leven door sponsoring van regionale sportieve evenementen.

ZZ Leiden bouwt op dit moment aan een nieuw team voor het komende seizoen. Op korte termijn zal bekend worden wie de nieuwe hoofdcoach/trainer wordt en zullen ook de eerste spelers voor het komende seizoen gepresenteerd worden. 

Delen

2 reacties

  1. Een zorgverzekeraar die zoveel winst maakt om dit soort ongein te kunnen bekostigen!?!

    Ik zou zeggen tijd voor de… Huh?-Echt?!-Serieus?!-Meen je dat nou?!-Hou eens op!-overstapweken!!

  2. "Zorg en Zekerheid vindt dat zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet blijven. Daarom wordt er gewerkt zonder winstoogmerk."

    http://www.zorgenzekerheid.nl/Consumenten/Over-ons/Dit-is-Zorg-en-Zekerheid.htm

    Dat is natuurlijk prachtig en heel lovenswaardig. Het zou ook mooi zijn als premiegeld niet wordt besteed aan de sponsoring van een of andere basketbalclub, die er wat mislukte Amerikaanse spelers, op zoek naar een buitenlands avontuurtje, van kan betalen. Als er te veel geld in kas is, kan dit beter worden gebruikt voor verlaging van de premies of verbetering van de dienstverlening.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline