Groot succes voor Rrrollend Leiden

Vandag is alweer de laatste dag van de eerste editie van Rrrollend Leiden op het Pieterskerkplein. Daar staan sinds vrijdagmiddag een dertigtal foodtrucks met daar tussendoor theater en muziek. Soms ook prettig gecombineerd. Zo wisselt de Leidse jazzzangeres Vivienne Aerts het verkopen van de chocolade van haar vriend ChocoTed af met optredens.

Audiofragment: Alexander van Nimwegen over het eerste Leidse foodtruckfestival Rrrollend Leiden.

Rrrollend Leiden is alleen vandaag nog te bezoeken van 11.00 uur tot 20.00 uur. Wie het festival nu heeft gemist, krijgt in september een herkansing. Rrrollend Leiden wordt dan waarschijnlijk drie keer zo groot. Organisatoren Alexander van Nimwegen en Trudy Kwik gaan de komende periode bekijken of er uitgekeken moet worden naar en andere locatie of dat er voldoende ruimte is als de foodtrucks ook rondom de kerk en op ’t Gerecht kunnen staan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline