Automobilist met de dood bedreigd

Gisteravond werd een automobilist op de Willem de Zwijgerlaan met de dood bedreigd. Dat gebeurde rond 18.30 uur bij de kruising met de Sumatrastraat. Het 28-jarige slachtoffer stond daar bij het verkeerslicht te wachten toen achter hem een donkerkleurige bestelbus stopte. Uit de auto stapten twee personen, waarvan één op hem afkwam. Het slachtoffer zag dat de verdachte man een mes in zijn hand had.

De onbekende man bedreigde de bestuurder en begon aan het portier te rukken. Dat had de automobilist vanwege de dreigende situatie echter al op slot gedaan. De verdachte stapte – toen bleek dat hij het portier niet open kreeg – snel weer in de bus en reed weg in de richting van de Sumatrastraat.

De politie hoopt dat getuigen van de bedreiging zich melden bij de Politie Leiden-Noord via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline