Softbalvereniging Biënto organiseert benefiettoernooi

Honk- en softbalvereniging Biënto organiseert op zondag 8 juni een benefiettoernooi. Dit toernooi is nodig om de verliezen die de club leed bij de brand van het clubhuis vorig jaar augustus te compenseren. Bij het afbranden van het clubhuis zijn veel van de materialen verloren gegaan. Het clubhuis in de Kikkerpolder, Oegstgeesterweg 2, is toen volledig afgebrand.

De dag begint met een jeugdclubtoernooi. Vanaf 12.00 uur barst het mixsoftbaltoernooi los. Daarna is er de mogelijkheid om te genieten van de Antilliaanse keuken en BBQ. Inschrijven kost 20 euro per persoon en dat is inclusief de BBQ. Drankjes moeten zelf worden betaald.

Lijk het je leuk om mee te doen? Dan kan je je hier aanmelden via webmaster@biento.nl Een team moet bestaan uit minimaal tien en maximaal vijftien mensen waarvan zeker twee vrouwen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline