Davies niet door misdrijf omgekomen

3

Het stoffelijk overschot dat gistermorgen door de brandweer is geborgen uit het water van de Nieuwe Rijn is inderdaad de sinds 19 april vermiste 22-jarige Brit Wayne Davies. Nadat het lichaam was geborgen, stelde de politie een nader onderzoek in. Er is vooralsnog geen reden om uit te gaan van een misdrijf.

Delen

3 reacties

  1. Stephanie Kellar op

    Get all IMAGES and VIDEO FOOTAGE of Wayne in the canal off your web site and off the internet IMMEDIATELY!!!!!!!

    Krijg alle afbeeldingen en videobeelden van Wayne in de gracht uit uw website en uit het internet ONMIDDELLIJK!!!

  2. @Stephanie Kellar:

    Your messages are getting ignoring, so stop your shouting for nothing!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline