‘Hallo Mensen’ eerste boekje voor Leidse schrijver Roggeveen

De Leidse dichter en columnist Gideon Roggeveen presenteert op 13 mei zijn eerste boekje: ‘Hallo mensen’. Het is een verzameling proza, poëzie en korte verhalen. “Ik moet verdomd goed uitkijken dat Gideon niet de leukste schrijver van Leiden wordt”, aldus schrijver en Wolkers-biograaf Onno Blom.

Volgens Roggeveen is het boek een prima alternatief voor de Privé, de Story of een puzzelboek op vakantie. De gedichten en korte verhalen worden omlijst met recepten, puzzels en meer. Roggeveen is in Leiden wereldberoemd als columnist, theatermaker en anchorman van het radioprogramma Cultuur071 op Sleutelstad FM. “Na afloop van optredens kreeg ik steeds vaker de vraag of mijn werk terug te lezen is of ergens te koop is,” vertelt Roggeveen. “Vanaf 13 mei is dat dus het geval. Ik word die dag 30 en dus hoog tijd om een poging tot onsterfelijkheid te doen.”

De presentatie begint om 20:00 uur in café NEXT aan de langebrug 6a, in Leiden. Er is live-muziek en Roggeveen leest voor en signeert. Uiteraard is het boek ook te koop.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline