Leidse poptempel Gebr. de Nobel later klaar

4

Poppodium Gebr. de Nobel is niet na de zomer en ook niet dit najaar klaar. “Het wordt wel december,” zegt Leontine de Reede van het voormalige Leids Vrijetijd Centrum (LVC). Die eerste periode na de opening wordt er proefgedraaid. “Kinderziektes heb je natuurlijk altijd bij zo’n heel nieuw pand.”

Audiofragment: Leontine de Reede over de kroegentour van Gebr. de Nobel.

Tot de opening wil het poppodium zoveel mogelijk onder de mensen blijven. Daarom ging afgelopen zaterdag een kroegentour van start in De Uyl van Hoogland. Aanstaande zaterdag zijn er optredens in De Vergulde Kruik en op 2 mei strijkt Gebr. de Nobel neer in Café The Duke. Op 9 mei is er een vol programma in Dranklokaal de WW en deze eerste kroegentour wordt op 31 mei afgesloten in Lazaru’s.

Delen

4 reacties

  1. De eerste tegenvaller van vele die nog zullen komen. De Haan zal straks blij zijn dat hij hier geen rekenschap meer over hoeft af te leggen.

  2. de eerste azijnzeiker melt zich 🙂 zeker weer zo’n verongelijkte bijstand trekker, die Jan Jaap zelfs voor wat in het verschiet nog zou kunnen gebeuren verantwoordelijk wil stellen. (looser !)

  3. Jan-Jaap de Haan op

    De oplevering van het gebouw vindt volgens planning ca. half oktober plaats (dus inderdaad in het najaar, zoals eerder gecommuniceerd). Daarna zullen de Gebroeders enkele weken inrichten, testen, proefdraaien. Daarna vindt de Grote Opening plaats, waar Leontine het over heeft. Is geen tegenvaller dus, Nachtwaker. Sterker: het is een heel mooi moment!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline