Symposium over veranderende rol wetenschappelijk onderwijs op de arbeidsmarkt

SSR-dispuut T.A.E.N.I.A. organiseert op maandag 14 april een symposium over de veranderende rol van het wetenschappelijk onderwijs op de arbeidsmarkt. Verschillende sprekers gaan met elkaar in Scheltema in debat: het Leidse D66-Kamerlid en onderwijsspecialist Paul van Meenen, Boris Slijper van de Verontruste VU’ers die ageren tegen de ‘universiteit als koekjesfabriek’ en dr. Jaap van Lakerveld, directeur van het Leidse PLATO, platform opleiding, onderwijs en organisatie. Het symposium begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

T.A.E.N.I.A. organiseert dit symposium als onderdeel van haar lustrumfeestweek ter ere van haar 90-jarige bestaan. Het dispuut werd op 30 oktober 1923 opgericht en viert altijd een half jaar later haar verjaardag. T.A.E.N.I.A. is een van de drie vooroorlogse disputen die SSR-Leiden nog kent: M.O.C.C.A. uit 1912 en L.U.C.I.F.E.R. uit 1931. Verder organiseert T.A.E.N.I.A. voor de leden van de studentenvereniging nog verschillende activiteiten in aanloop naar de diesviering op zaterdag 19 april. 

Audiofragment: Sybren Hardiek van T.A.E.N.I.A. over het symposium van maandag 14 april

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline