Zaterdag huizenmarkt in Nieuwe Energie

Waar vind ik een betaalbaar appartement in de vrije sector? Als ik een woning koop, wat betaal ik dan per maand? Ik verdien te veel voor sociale huur, kan ik een leuke woning kopen? Herkent u deze vragen? Kom dan op zaterdag 12 april naar De Leidse Huizenmarkt van 10.00-14.00 in Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden.

Op de huizenmarkt geven drie corporaties informatie over hun koop– en huuraanbod in de regio Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest. Het gaat om zowel appartementen als eengezinswoningen. Medewerkers van de drie corporaties en een hypotheekadviseur vertellen alles over het aanbod en geven persoonlijk advies.

De markt wordt georganiseerd door de corporaties Rijnhart Wonen, Woonstichting Buitenlust en Portaal.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline