Jeffrey van Haaster nieuwe fractievoorzitter D66 Leiden

Een weekje was Robert Strijk fractievoorzitter van D66, maar nu staat hij die plek alweer af. Strijk wordt weer wethouder, de fractie wordt de komende jaren geleid door Jeffrey van Haaster. De 31-jarige Van Haaster kwam in 2010 in de raad, maar is al veel langer actief voor D66 Leiden. Zo was hij in 2005 al fractie-assistent.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline