Verrassend Winkelweekeinde: Leiden Fashion City

2

Schitterend weer, schitterende modellen en schitterende kleding. Leiden heeft zich gisteren en vandaag prima op de kaart gezet als Fashion City tijdens het Verrassend Winkelweekeinde dat dit keer in het teken stond van mode.

Delen

2 reacties

  1. Jantje van Leiden op

    Leiden Fashion City? Willen we meer of minder buitenlands? Juist. Nederlands graag. Integreren dus.

  2. Piet Pekelharing op

    Je mag van onze geblondeerde buutreedner niet in een boerka de straat op, maar aangekleed als het tweetal met bril vooraan op de eerste foto mag zeker wel?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline