Update Twitter: nieuwe raadsleden via Sleutelstad

Vanavond worden er maar liefst 20 nieuwe Leidse raadsleden geïnstalleerd. Ze vervangen de 20 die gisteren afscheid namen. Naast de raadsleden treden er de komende tijd ook nog de nodige duoraadsleden aan en wordt er ergens in de komende weken een nieuwe wethoudersploeg geformeerd.

Via het Twitter-blokje rechts op deze pagina is te volgen wat ze via Twitter met de rest van de stad delen. De (duo)raadsleden waarvan gisteren afscheid is genomen, zijn niet meer opgenomen in de lijst.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline