Leidenaar gepakt met onderbroek vol harddrugs

1

Een 26-jarige man uit Leiden is gisteren aangehouden, omdat hij tientallen bolletjes harddrugs bij zich had. Agenten controleerden de man rond 11.00 uur op de Vondellaan, omdat zij vermoedden dat hij harddrugs aan het dealen was. Onder de rand van zijn onderbroek trof een agent 38 bolletjes cocaine en dertien bolletjes heroine aan.

Nadat de agent de drugs had ontdekt, rukte de verdachte zich los en probeerde weg te rennen. Hij kwam niet ver. Na een sprintje van een paar meter konden andere agenten hem aanhouden.

Delen

1 reactie

  1. Dit is in de buurt van basisscholen en middelbaar onderwijs. De parkeerplaats langs de PC Hooftlaan tussen het Mondriaan College en de ELS is een beruchte plek. Goed dat die dealer is gepakt.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline