Leidse econoom Robert Went te gast bij Movies that Matter

Op de filmavond, die Amnesty International Leiden morgenavond organiseert, is de Leidse econoom Robert Went te gast. Volgens het onlineplatform De Correspondent is hij ‘de best geïnformeerde econoom die u niet op televisie ziet’. Ook wordt de documentaire Inequality for all van professor Robert Reich getoond. 

In de documentaire dat voor het Movie that Matters Festival 2014 is geselecteerd, wordt verteld hoe gevaarlijk inkomensongelijkheid voor de economie kan zijn. Bij de nabespreking schuift Robert Went aan. Hij werkt voor de Wetenschappelijke Raad voor Regerings- beleid, en is bezig met een bundel over inkomensongelijkheid in Nederland die in mei wordt gepubliceerd. 

De filmavond van Amnesty International Leiden wordt dit keer in Theater Ins Blau georganiseerd en begint om 20.00 uur. De entreeprijs is 8 euro.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline