Muzikale zondagmiddag in de Vredeskerk

Op zondagmiddag 30 maart opent de Vredeskerk aan de Van Vollenhovenkade 24 in Leiden haar deuren voor het jaarlijkse Open Podium. Om 15.00 uur begint in de kerkzaal een klassiek muziekprogramma van een uur, gevolgd door een populair programma in de foyer van de kerk. De muziek die deze middag te horen is, wordt uitgevoerd door wijkbewoners van de Burgemeesters- en Professorenwijk in Leiden.

Het Open Podium is in de loop der jaren een begrip in de wijk geworden. Vorig jaar trok het muziekpodium zo’n 100 bezoekers. Het gevarieerde klassieke programma wordt uitgevoerd in de kerk, waar een prachtige vleugel staat. Voor het klassieke podium, gepresenteerd door zangeres Caroline van Oyen, staat een keur aan zangers en instrumentalisten geprogrammeerd, van jong tot oud, waaronder een Oost-Europees koor, twee klassieke zangeressen, een jonge pianist en een blokfluitensemble.

Het populaire programma wordt uitgevoerd in de gezellige foyer van de kerk, de presentatie is daar in handen van zanger/presentator Jan Dobbe die dit deel van het muziekpodium ook organiseert. Ook tijdens dit deel van de middag  kunnen de bezoekers genieten van diverse artiesten waaronder zangeressen die zichzelf begeleiden op piano, duo’s en een Afrikaanse slagwerkgroep.

De bar in de foyer is tijdens het populaire muziekgedeelte geopend voor een drankje. Het Open Podium is rond 17.15 uur afgelopen. De entree is gratis, deur open vanaf 14.30 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline