Ook Leiderdorp ‘kleurt groen’: D66 wint

D66 heeft ook in Leiderdorp een klinkende overwinning behaald. De partij steeg van 3 naar 5 zetels en wordt de grootste in de raad. Dit samen met de VVD die ook 5 zetels krijgt. Voor de VVD is dit echter een nederlaag want vorige keer behaalden ze 7 zetels. Het CDA groeit ook, van 3 naar 4. GroenLinks en de PvdA blijven gelijk (respectievelijk op 3 en 2). De nieuwe Lokale Partij Leiderdorp (LPL) komt met 2 zetels de raad binnen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline