Uitslagenavond live op Sleutelstad 93.7 FM

Tot 1.00 uur vannacht zendt Sleutelstad vanavond live uit om verslag te doen van de verkiezingsuitslag. Via 93.7 kunnen alle kiezers in Leiden en omstreken op de hoogte blijven van de Leidse tussenstanden en de voorlopige uitslag die burgemeester Lenferink even na middernacht via Sleutelstad bekend zal maken. Ook interessante en opvallende zaken uit de regio en de rest van het land zullen de revue passeren.

Namens Sleutelstad zullen Chris de Waard, Eline van den Hout en Sebastiaan van Loosbroek aanwezig zijn op de uitslagenavond in de Stadsgehoorzaal. In de studio zal de presentatie in handen zijn van Willem de Gelder en Benjamin de Boer.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline