Partij voor de Dieren wint Leidse Posterverkiezing

1

Met een royale voorsprong heeft het egeltje van de Partij voor de Dieren de harten gestolen van de Leidse kiezers. Met 268 stemmen staat de poster van de dierenpartij fier bovenaan in de ludieke verkiezing die Sleutelstad de afgelopen weken hield via de website PosterVerkiezing.nl. Op een eervolle tweede plaats eindigt GroenLinks Leiden met hun anti-parkeergarageposter. Die kreeg 151 stemmen.

peijpe.jpg

Bij de posters van individuele kandidaten die een voorkeurscampagne voerden is die van GroenLinks kandidaat Walter van Peijpe bovenaan geëindigd met 99 stemmen.

Delen

1 reactie

  1. Piet Pekelharing op

    Leuk zo’n posterverkiezing, maar hoeveel bonuszetels levert dat eigenlijk op?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline