Leefbaar Leiden-kandidaat krijgt doodsbedreigende graffiti

2

Sommigen laten op verkiezingsdag hun stem ook horen buiten het stemhokje: via doodsbedreigende graffiti bijvoorbeeld. Vanochtend trof Wesley Friedhoff van Leefbaar Leiden teksten aan op de buitenkant van zijn huis. Er stond onder andere ‘I kill you’. Friedhoff laat via zijn collega Tomas Kok (nummer 2) weten dat hij vandaag nog aangifte gaat doen. Kok had dit soort acties wel verwacht en denkt dat de graffiti uit linkse hoek is gekomen: “Extreemlinks heeft Leefbaar Leiden op het oog.”

Delen

2 reacties

  1. Anoniempje25 op

    Ik heb zo’n vermoeden dat deze bedreiging door een Allochtoon is gedaan… Dit bewijst maar weer eens hoe het er in Leiden staat en aan toe gaat. Go Leefbaar Leiden!

  2. Leidse kiezer op

    Kok weet al uit welke hoek de dader komt? Dat is vreemd. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat het koksmaatje of zijn partijgenoot het zelf heeft gedaan.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline