50-uurs studentencampagne PvdA

Morgenavond gaan de stembussen dicht. Daarom gaat kandidaad-raadslid Martijn Otten de komende uren bij zoveel mogelijk studenten langs. Hij gaat onder andere langs de Hogeschool Leiden, het Flanorpad en het Hildebrandspad. Vanmiddag gaat hij op werkbezoek bij de combinatiefunctionarissen in Leiden Noord. Ook gaat hij flyeren bij verschillende faculteiten van de universiteit. Morgen heeft hij weer zo’n druk programma, dus de kans is groot dat je hem tegen gaat tegenkomen. Uiteraard mag je vragen aan hem stellen over wat de PvdA voor studenten gaat doen. 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline