Tartuffe geeft stemadvies voor zwevende kiezers

1

Aanstaande woensdag worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. In Leiden kan worden gekozen uit maar liefst 13 verschillende partijen. “Een beetje veel informatie,” vindt ook het Leidse cabaretduo Tartuffe dat daarom speciaal voor Sleutelstad TV een stemadvies geeft voor alle zwevende Leidenaren.

Het inzetten van gewapende stadswachten tegen de meeuwen en een helder verhaal over ‘de weilandroute’ zijn belangrijke elementen waar de Leidse kiezers volgens Tartuffe op zou moeten letten. (Video: Chris de Waard).

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline