Leidse lijsttrekkers vanmiddag op de zeepkist

Vanmiddag gaan de 13 Leidse lijsttrekkers in de ontvangsthal van het stadhuis ‘Op de Zeepkist’. De lijsttrekkers krijgen elk een minuut om zichzelf op de kaart te zetten, waarna journalisten van het Leidsch Dagblad ze kritisch ondervragen. Het publiek bepaalt welke lijsttrekker zich daar het beste doorheen slaat. De uitblinkers van de eerste ronde plaatsen zich voor de finale. Daarin komt kennis van de stad goed van pas. Het publiek kan zelf ook meespelen. De middag wordt opgeluisterd door het Leidse cabaretduo ‘Tartuffe’.

Op de Zeepkist begint straks om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline