Donderdag zevende Pecha Kucha Night Leiden

Aanstaande donderdag vindt de zevende editie van de Pecha Kucha Night Leiden plaats. Het concept Pecha Kucha komt uit Japan en is een conceptuele manier om je ideeën te presenteren. Het concept is strak: 20 dia’s met 20 seconden spreektijd per dia. Dat betekent dus 400 seconden om een mooi idee of concept voor het voetlicht te brengen. Een soort elevator pitch. Dus geen ellenlange powerpoints of saaie lezingen. Nee, in ruim 6 ½ minuut moet duidelijk zijn wat het idee is. Welk idee maakt niet uit: het kan gaan over een geweldige ervaring van het zwemmen met dolfijnen tot baanbrekend werk in de ontdekking van een genezend medicijn. 

Haagweg 4 en Stadslab organiseren Pecha Kucha night op donderdag 20 maart a.s om 20.20 uur in Nieuwe Energie (3e Binnenvestgracht 23). Tijdens deze avond zijn er acht sprekers die hun idee of passie delen door een Pecha Kucha. Van een Leidse verloskundige tot aan een creatieve biodesigner: diverse onderwerpen komen op een snelle en energieke wijze voorbij.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline