Dinsdag speeddaten met D66-kandidaten

2

Aanstaande dinsdag organiseert D66 Leiden op de avond voor de gemeenteraadsverkiezingen een speeddate-sessie voor late beslissers. De Leidse D66-kandidaten geven samen met Tweede Kamerleden Stientje van Veldhoven, Wouter Koolmees, Pia Dijkstra en Sophie in’t Veld (lijsttrekker voor de Europese verkiezingen) antwoord op vragen over de idealen van D66 op lokaal, nationaal en Europees niveau.

Voorafgaand aan de speeddate-sessie staan de D66’ers samen met het campagneteam op het station om te flyeren in de avondspits. Om 19.00 uur begint de speeddate-sessie die wordt gehouden in Cafe Storm in de Pieterskerk-Choorsteeg.

Delen

2 reacties

 1. jeweetwelwie op

  de idealen van D666 op lokaal, nationaal en Europees niveau:
  – lokaal: feesten, zuipen en blowen
  – nationaal: democratie zus, democratie zo en als het even niet uitkomt toch maar niet. Geen referendum, geen gekozen burgemeester, koning niet uit de Grondwet etcetera
  – Europees: de uitlevering van alle nationale bevoegdheden aan de dictatuur van Brussel/de EU

  Laat maar. En met zo’n arro-kwal als Peggold ga ik niet meer in discussie. Als je die belt krijg je terug ‘hou jij je maar bezig met je hondjes, want van politiek heb je geen verstand’. Blabla-partij zonder inhoud.

 2. Lieber Aaltje op

  Speeddaten met VVD66 luitjes, kom nou, draaikonterige neoliberalen. Ga liever daten met mijn liefje van Progressief Leiden.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline