Ondernemer Jan Verbaan op oorlogspad

7

De Leidse ondernemer Jan Verbaan beschuldigt de stadsadvocaat van de gemeente Leiden van liegen in rechtzaken die de gemeente en Verbaan over en weer voeren. “Heeft u dat ook meegemaakt, bel ons!” staat op borden die Verbaan heeft laten maken.

Sommige borden zijn op auto’s gemonteerd en rijden door de stad, maar ook op de hoek van de Hoge Rijndijk en de Zoeterwoudse Singel staat een soortgelijk bord. Verbaan wil samen met andere ‘gedupeerden van de stadsadvocaat’  een klacht indienen bij de Orde van Advocaten.

Delen

7 reacties

  1. Dhr lever is een duivelse advocaat hij liegt alles bij elkaar ben blij dat de aap nu uit de mouw komt

  2. Wakker Nederland op

    Het is niet verboden om met dergelijke borden door de stad te rijden, we leven in een vrij land. Gelukkig hebben we wel nog vrijheid van meningsuiting. Ook het indienen van een klacht bij de orde van advocaten staat eenieder vrij. En wat ik zelf zoal in dit godvergeten gat heb meegemaakt wat afkomstig was van het stadhuis, daar kan ik een kilometerslang aaneengesloten bord mee volschrijven…Uitstekend initiatief, de gemeente is hier al jaren juridisch niet in control. Wanneer zetten ze die stadsadvocaat eens aan de deur?

  3. Die Verbaan is een miezerig mannetje, als hij zijn zin niet krijgt gaat hij op deze manier acteren en spant anderen achter zijn karretje.!!

  4. Vrolijk Leiden op

    Joop, dat is waar. Jan V. is een beroepsquerulant die als een driftig verwend kind tekeergaat als hij zijn zin niet krijgt en die nog nooit heeft begrepen dat er ook andere belangen bestaan dan de zijne. Vuilnisman, kan die zak ook mee?

  5. Jan ga toch lekker als "God in Frankrijk" leven, hier wordt toch niemand vrolijk van

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline