Flat Alexander Dubcekplaats ontruimd na brand

Door een brand in een flat aan de Alexander Dubcekplaats in het Morsdistrict zijn op last van de brandweer een groot aantal mensen geëvacueerd. De brand ontstond donderdagochtend in de kelder van de flat, waar bejaarden wonen. De bandweer heeft de brand momenteel nog niet onder controle: uit de kelder komt nog rook.

UPDATE 12.15 De brand is onder controle, de bewoners mogen naar verwachting over een uur weer naar hun huizen.

UPDATE 13:00 De bewoners werden kort opgevangen in de 3 Octoberhal, zij mogen nu hun woningen weer in.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline