Demonstratie tegen moskee voor raadsvergadering

3

Voor de tweede achtereenvolgende keer wordt er op het Stadhuisplein gedemonstreerd voorafgaand aan de vergadering van de Leidse gemeenteraad. Vorige week donderdag was dat het geval bij de extra raadsvergadering rond Benno L. en komende donderdag gaan bewoners van de Haagweg en de Ter Haarkade en omgeving de straat op. Ze gaan om 19.15 uur demonstreren tegen de bouw van ‘weer een megamoskee met minaretten’.

De komst van het islamitisch centrum noemen de demonstranten ‘onacceptabel’. Ze vrezen voor overlast en waardevermindering van de huizen in de omgeving. “Een nieuwe moskee? Prima, maar dan wel aan de rand van de stad waar genoeg parkeerplaatsen zijn,” zo staat te lezen in de uitnodiging om mee te komen demonstreren.

Delen

3 reacties

 1. Beste Demonstranten .
  Wij als Nederlanders hebben niet meer te vertellen.
  Wand buitelander gaan voor dit is al jaren zo.
  maar wij Nederlanders geven het NIET OP!

 2. Piet Pekelharing op

  "Ze gaan om 19.15 uur demonstreren tegen de bouw van ‘weer een megamoskee met minaretten’."

  Minaretten? Ik zie op de afbeelding hierboven maar één minaret. Kennelijk weten die mensen niet goed waar zij tegen demonstreren.

 3. Wakker Nederland op

  Het enige positieve -als je dat al positief mag noemen- is dat de besluitvorming over de moskee in een democratisch kader tot stand is gekomen. In Rotterdam zit een enorme OETLUL Karakus van de Partij van de Allochtonen, die zich vier jaar lang met nepotisme en bevoordeling van de Turkse bevolkingsgroep heeft bezig gehouden. Men kijke nog maar eens goed naar de uitzending van 1 Vandaag van 28 februari: http://ow.ly/uCyUt . Echt onbegrijpelijk, dat de zaak daar nog niet in onderzoek is gegeven aan het Openbaar Ministerie. PvdA, OP NAAR DE 0 ZETELS OP 19 MAART!!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline