4 reacties

 1. Domme kreten, slechte ontwerpen, onnozelheid alom. Passend bij het niveau van onze politici.

 2. een Leids burger op

  De Leidse verkiezingsuitslag kan dan wel worden
  vergeleken met de resultaten van de beste posterverkiezing. Maar wat zegt dat dan?

  En hoe representatief is zo’n posterverkiezing eigenlijk?

  En zelfs als de partij met de "beste" verkiezingsposter zou samenvallen met de partij die straks de verkiezingen wint betekent dat nog helemaal niet dat die goede uitslag dan door die verkiezingsposter zou komen. Er zijn immers meerdere, veel belangrijkere, redenen waarom mensen op een bepaalde partij stemmen dan zich laten (mis)leiden in Leiden door een verkiezingspostertje.

 3. @een Leids burger: mee eens. de mooiste poster allertijden is wellicht de beroemde koe en blote vrouw poster van de PSP met de pakkende tekst: ontwapenend.
  Ik geloof niet dat die poster de PSP aan veel nieuwe kiezers heeft geholpen, maar de poster was al meteen spraakmakend en is inmiddels een collector’s item waarvoor hoge bedragen worden betaald.
  Wat me aan de Leidse posters opvalt, is dat het wel erg kneuterig met veel te veel tekst is. Gemiste kans ook van de VVD. Ik had hier graag de tekst "IN LEIDEN SPREEKT MEN LEIDS" willen hebben.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline