Ruimte voor debat tijdens Leids Ruimtedebat

Vanavond gaan de politieke partijen met elkaar in debat over het thema ‘Ruimte’. De woordvoerders krijgen eerst elk 45 seconden de tijd om hun visie op ruimte te geven, daarna gaan de partijen de diepte in tijdens een discussie over zaken als omgevingskwaliteit, stedelijke ontwikkeling, bereikbaarheid, parkeren, het stationsgebied en het Singelpark.

Het verkiezingsdebat is vrij toegankelijk en wordt gehouden in het gebouw Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline