Politieke jongerenorganisaties Leiden in debat

1

Morgenavond gaan een aantal jongeren van verschillende politieke partijen met elkaar in debat. Het debat vindt plaats op het FSW gebouw van de Universiteit Leiden. Aan de hand van een aantal stellingen zullen Martijn Otten (PvdA), Ashley North (GL), Julius Terpstra (CDA), Dorien Verbree (VVD) en Sander van Diepen (D66) met elkaar in debat gaan over thema’s die betrekking hebben op jongeren.

In Leiden zijn veel jongeren geïnteresseerd in politiek en erbij betrokken. Martijn Otten, student Politicologie, is bijvoorbeeld kandidaat-raadslid bij de PvdA en schreef onder andere een blog over wat jongeren bezighoudt, namelijk: jeugdwerkloosheid.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline