Premier Mark Rutte morgen in Leiden

8

Op 1 maart gaat Mark Rutte in gesprek met de Leidenaren. Hij zal aanwezig zijn op de hoek van de Hooigracht en de Nieuwe Rijn om 13:45 tijdens de zaterdagmarkt. 

Rutte gaat samen met o.a. lijsttrekker Paul Laudy en wethouder Pieter van Woensel in gesprek met ondernemers en Leidenaren op de markt.

Paul Laudy: ‘Het is van groot belang dat de VVD in deze linkse stad met veel zetels vertegenwoordigd blijft in de gemeenteraad. Het is fantastisch dat onze partijleider en minister-president dat onderschrijft door ons actief te ondersteunen.’

Delen

8 reacties

 1. In de hoop dat onze eerste minister de envelopjes met 1000 euro gaat uitdelen. Beloofd is beloofd, hoewel we met een Haagse politicus te maken hebben. Net als onze hooggeeerde VVD Leiden lijstttrekker die 30% OZB verlaging voorstaat kunnen we trots zijn op een nieuwe subsidie partij in ons midden. Garantie tot 19 maart 21.00 uur in des avonds.

 2. "Het is van groot belang dat de VVD in deze linkse stad met veel zetels vertegenwoordigd blijft in de gemeenteraad."
  Na 4 jaar RECHTS beleid van de neoliberalen VVD66 is het tijd voor verandering. Waarom:
  RIJNLANDROUTE NEE (16 miljoen)
  TWEE ONDERGRONDSE GARAGES NEE (90 miljoen + ??)
  MEGAWINKELS NEE (5 miljoen)
  BREESTRAAT VAN GOUD NEE (5 miljoen)
  VERPAUPERDE WIJKEN NEE

  Tijd om de bakens te verzetten. Een Leiden voor alle Leidenaren!

 3. Piet Pekelharing op

  Vanaf volgend jaar is de gemeente verantwoordelijk voor de jeugdzorg en de maatschappelijke begeleiding van gehandicapten, waaronder de dagbesteding.

  Zoiets belangrijks laten wij toch niet aan die asfaltverslaafden en bouwlobbyisten van de VVD over?

 4. Mooi! De markt is een van Leidens beste uithangborden voor ondernemerschap. Laat de premier maar zien wat een mooie stad we hier hebben. Goed om te zien dat landelijke politici zich ook betrokken voelen bij de gemeentes.

 5. Eli de Graaf op

  Dorien,

  die betrokkenheid is maar van korte duur,
  komen zeker verkiezingen aan.
  Kijk maar eens naar het stemgedrag van de VVD de afgelopen jaren.
  Deze partij heeft meer op met de bezoekers dan met de inwoners van onze mooie stad.
  Kies jij voor onze inwoners of voor de bezoeker en toevallige voorbijgangers.

 6. Anti Liberaal op

  Marx Rutte, de machtige Gas Tsaar en onze juichende Vastgoed Monarch zijn de liberale uithangborden voor het ondernemerschap. Daar mogen zij van mij een pilsje op nemen. Dorien ook hoor! Sorry Mark, ik ben geen zeurpiet.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline