Graffiti-artiest overplakt verkiezingsposters

7

De Leidse Graffiti-artiest ‘Popeye‘ heeft vannacht een verkiezingsbord beplakt, waardoor de posters van de 13 partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen niet meer zichtbaar zijn. De posters voeren de slogan ‘YES WE KEN’ en impliceren dat Popeye zelf aan de verkiezingen meedoet, terwijl dit niet waar is. Dit is onder meer het geval op de Burggravenlaan.

Delen

7 reacties

  1. Eline Levering op

    Grinnik… Ik moet er wel om lachen. Zou het revanche zijn voor het schoonspuiten van Graffiti door het CDA deze week? 🙂

  2. Blijf plakken, Popeye. Veel mensen worden namelijk onwel van al die politieke propaganda en partijleugens.

  3. Wakker Nederland op

    De reactie van dombo Van de Kraak geeft aan dat het wel weer een actie zal zijn die uit de SP/Vrijplaats hoek komt…

  4. Daan van der Keur op

    Waar haalt die idioot van een Jan-Jaap de Haan het gore lef vandaan om zo te reageren. Net alsof hij de corrupte wethouder weet wat democratie is??? Over de beste man staat in het accountantsrapport van Deloitte: "De Leidse wethouders Robert Strijk (D66) en Jan-Jaap de Haan (CDA) hebben de gemeenteraad vorig jaar willens en wetens onjuist, onvolledig en te laat geïnformeerd over financiële fouten." Dus hou alsjeblieft je grote corrupte mond dicht meneer de Haan!!!!!!!!!!!!!!!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline