CDA lanceert videoclip met Armin van Buuren

4

Het CDA heeft samen met Armin van Buuren een videoclip gelanceerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. De clip heet: ”Laat je stad Leven”. Er werken ook andere bekende Nederlanders aan mee zoals de olympisch waterpolo-kampioene Iefke van Belkum en oud-minister Elco Brinkman.

CDA-lijsttrekker Jan-Jaap de Haan: “We laten hier Leidse gezichten zien: een winkelier, een bouwer, een vrijwilliger, een arts. Het draait bij een verkiezing namelijk niet alleen om de kandidaten. Het gaat juist om de mensen in de stad. Zij laten de stad leven!”.

In de clip komen de vijf hoofthema’s van de campagne langs: de economie, de bruisende stad, bereikbaarheid, een schone stad en een veilige stad. De achtergrondmuziek bij deze thema’s is van Armin van Buuren zijn “Last stop before heaven”. De Haan: “Het is natuurlijk heel bijzonder dat we die muziek mogen gebruiken. Het past bij het beeld van een actieve, bruisende stad, waar veel te doen is. Dat hij onze campagne hiermee steunt, is echt te gek.”

De videoclip is onder andere te zien op youtube

Delen

4 reacties

  1. Erg gaaf dat Armin steun geeft aan het CDA. Fijn dat er in Leiden partijen zijn die een positieve campagne voeren!

  2. Wakker Nederland op

    Uitstekende weergave van het CDA anno 2014: veel herrie en lucht, weinig inhoud…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline