CDA trapt campagne af met Stadsmanifest

Het uitreiken van een stadsmanifest, ondertekend door de CDA-lijsttrekkers van een flink aantal grote steden, vormde afgelopen vrijdag de start van de verkiezingscampagne voor het CDA in Leiden. In Scheltema hield de partij een bijeenkomst met Tweede Kamerfractievoorzitter Sybrand Buma.

Audiofragment: Mensen snakken naar het CDA, zelfs als ze dat zelf nog niet doorhebben, aldus lijsttrekker De Haan.

Na de uitreiking van het manifest ging een CDA-delegatie de straat op. In de omgeving van het station werden flyers uitgedeeld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline