Burgemeester geeft gemeenteraad uitleg over Benno L. op 27 februari

1

Volgende week donderdag, op 27 februari, gelast de gemeenteraad een extra vergadering in om de burgemeester aan de tand te voelen over de zaak-Benno L. Dit werd vandaag bekend. Burgemeester Henri Lenferink (PvdA) besloot de gemeenteraad en de omwonenden niet te informeren dat de veroordeelde pedoseksueel Benno L. in Leiden was komen wonen. Dit solo-optreden van Lenferink wordt flink bekritiseerd.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline