Lijsttrekkersdebat voor senioren in Volkshuis

De Stichting 55+ in Leiden organiseert op woensdag 5 maart samen met de belangenorganisaties voor senioren ANBO, KBO en PCOB een lijsttrekkersdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De middag staat in het teken van onderwerpen die voor Leidse senioren van belang zijn, zoals Zorg, Wonen, Verkeer en Veiligheid. De deelnemers aan het debat zijn Robert Strijk (D66), Gijs Holla (PvdA), Paul Laudy (VVD), Jan-Jaap de Haan (CDA), Roos van Gelderen (SP) en Pieter Kos (GroenLinks). Debatleider is Ton Kohlbeck. Senioren krijgen gratis toegang en een kopje koffie.

Het debat vindt plaats in het Volkshuis aan de Apothekersdijk 33a vanaf 14:00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline