Stadspartij Leidens Ontzet presenteert kandidatenlijst, programma en nieuwe website

1

De Stadspartij presenteert op woensdag 12 februari 2014 tussen 17.30 en 19.00 uur haar nieuwe verkiezingsprogramma. Deze presentatie zal op gepaste wijze worden gedaan vanwege het overlijden van Stadspartij-oprichter Jan Boer. Naast de presentatie worden de kandidaten die op de verkiezingslijst staan voorgesteld.

Audiofragment: De nummers 5 tot en met 1 van de SLO stellen zich voor.

De huidige fractievoorzitter Eli de Graaf zal de lijst trekken. Het verkiezingsprogramma van Stadspartij Leids Ontzet zal een bijzondere opzet krijgen. “De Stadspartij wil zich niet de komende vier jaar vastleggen op standpunten maar in gesprek blijven met de Leidenaar en tussentijds het programma kunnen aanpassen. Dit programma is dan ook verkiezingsprogramma 1.0, zonodig komt er een 1.1 of 2.0.” aldus een woordvoerder van Stadspartij Leidens Ontzet.

Ook onthult de Stadspartij haar nieuwe website en huisstijl die kan worden getypeerd als een hommage aan De Stijl. Dit alles gebeurt in het café van het Kijkhuis, Vrouwenkerksteeg 10.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline