Alleen maar twintigers in top ChristenUnie-lijst

Op haar website heeft de Leidse afdeling van de ChristenUnie haar verkiezingslijst geplaatst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De lage leeftijd van de top van de lijst valt op: de lijsttrekker, huidig fractievoorzitter Mart Keuning is 25, en de nummer twee Pieter Krol is nog jonger (23). De twee jongelingen worden gevolgd door duoraadslid Carlijn Bergwerff (27), Johan Slobbe (27), Toos van den Born (29), Hepke Deelstra (22), Anne-Marije Lugthart (27) en Wybe Niemeijer (27). Pas daarna, op de negende plaats, staat de eerste kandidaat die niet in de twintig is.

Of veel van deze jonkies de raad zullen bereiken, is niet aan te nemen: de ChristenUnie heeft momenteel één zetel in de raad.

De volledige lijst:

1. Mart Keuning
2. Pieter Krol
3. Carlijn Bergwerff
4. Johan Slobbe
5. Toos van den Born
6. Hepke Deelstra
7. Anne-Marije Lugthart
8. Wybe Niemeijer
9. Albert Brink
10. Pieter van der Woerd
11. Leantine Bastiaans
12. Christiaan Harinck
13. Wouter Langendoen
14. Herman Soellaart
15. Jan Kruidhof
16. Bob van Vliet
17. Jelle Cnossen
18. Jannette Prins
19. Anton Bil
20. Nico van Gelder
21. Marijn Bos
22. Jochem Hemink
23. Janine Clement
24. Chris Sol
25. Guido Terpstra

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline