Lezing over groenste Science park van Nederland

1

Morgenavond (donderdag) geeft Prof. dr. Jos van den Broek een lezing met als onderwerp: Groen in de stad. Hoe maken we van Leiden Bio-Science Park het groenste Science Park van Nederland. Het is een onderwerp dat hem al jaren bezighoudt. De lezing vindt plaats in het campagnepand van GroenLinks Leiden aan de Breestraat 122 en is gratis toegankelijk. De avond begint om 20.00 uur.

Delen

1 reactie

  1. Jammer dat ik deze lezing gemist heb vanwege een commissievergadering. Is er verslag of ergens een link naar sheets?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline