Leiden krijgt Centrum Seksueel Geweld

Leiden krijgt vanaf mei waarschijnlijk een Centrum Seksueel Geweld. Fonds Slachtofferhulp is bezig met het voorbereiden van de opening van dit centrum waarbij politie en hulpverlening beter kunnen samenwerken. Het centrum in Leiden wordt onderdeel van een landelijk netwerk. Er zijn al centra Utrecht, Nijmegen en Maastricht.

Of het centrum er ook echt komt hangt af van de financiering. Er is startkapitaal nodig dat Fonds Slachtofferhulp hoopt te verkrijgen via de Vriendenloterij. Op het Goed Geld-gala dat op 13 februari wordt gehouden, wordt bekend of het centrum het benodigde geld krijgt.  

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline