Partij van Tegenwoordig verzamelt steunbetuigingen

Om mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen moeten partijen hun aanvraag vergezeld laten gaan van een dertigtal steunbetuigingen. De nieuwe PvT stuurde afgelopen week een verzoek aan de lijsttrekkers van alle andere partijen. “Bij onze kandidaatstelling zullen 30 ondersteuningsverklaringen worden ingediend om de deelname van de Partij van Tegenwoordig te bekrachtigen. De PvT hoopt hierbij ook op uw steun! Laat u uw sportiviteit zien door een lokaal initiatief om directe invloed uit te oefenen te steunen en heet u ons welkom in het midden van de lokale democratie? Dan nodigen wij u van harte uit om op het Leidse stadhuis de verklaring te komen ondertekenen.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline