Drie aanhoudingen na bedreigen agent

1

De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen van 20 en 22 jaar aan nadat ze op de Nieuwe Beestenmarkt een agent hadden bedreigd. Rond 02.00 uur wilde de politieman met de portiers van een horecazaak praten, maar het drietal maakte dat onmogelijk, doordat zij hard stonden te schreeuwen.

De politieman vroeg hen herhaaldelijk om weg te gaan. Daarop namen zij een dreigende houding aan. Eén van hen probeerde een sigaret in het gezicht van de politieman te schieten. Samen met de portiers en toegesnelde agenten, hield de politieman de drie vervolgens aan.

Delen

1 reactie

  1. Johan Volkers op

    En nu maar hopen dat ze niet de volgende dag weer vrij rond lopen 🙁 De politie maakt ook fouten, maar respect dient men altijd op te brengen voor politie en andere dienstverleners.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline