Partij Sleutelstad begint campagne met ludieke overhandiging in het Van der Werfpark

3

Met het overhandigen van ‘de sleutels van de stad’ aan burgemeester Van der Werf is zaterdag ook voor de Partij Sleutelstad de verkiezingscampagne begonnen. Ook werd een ‘verkiezingsstrijdlied’ gezongen.

Audiofragment: De Partij Sleutelstad heeft een heus campagnelied. Lijsttrekker Mieke Siwpersad licht het programma toe.

Maarten Kersten, de nummer 2 van de lijst, had ‘de sleutels van de stad’ eigenlijk aan burgemeester Lenferink willen overhandigen. “We hebben hem uitgenodigd, maar we kregen niet een antwoord. Dat is nu precies wat we bedoelen met de kloof tussen bestuur en burgers.” De PS wil die kloof vooral dichten met het houden van online referenda zodat de Leidenaren zich over allerlei zaken kunnen uitspreken.

De nummer 2 van de PS, Maarten Kersten, draagt voor uit de partijbundel. (Video: Chris de Waard).

Delen

3 reacties

  1. Wakker Nederland op

    Ah, carnaval is weer in aantocht. Wanneer wordt de kiesdrempel eens verhoogd?

  2. ‘verzint eer ge begint’ leuke start van deze nieuwe Leidse politieke club, gelet op het tijdsgewricht waarin we ons bevinden de participatiesamenleving … de burgers vormen het bestuur (from bottom up), opzouten dat feodale denken !!!
    HEEL VEEL SUCCES

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline