Politiek Café SP over politieke debatten

Op vrijdag 31 januari organiseert de SP een politiek café met als thema Politiek Correct. SP kandidaat-raadslid Natalie Wanga zal met het publiek in discussie gaan over het belang van de gemeenteraadsverkiezingen. Wanga is deskundige op het gebied van sociale ondernemerschap, marketing en communicatie.

Vragen die centraal zullen staan zijn: “Hoe kunt u als Leidenaar tóch nog invloed uitoefenen op alle beslissingen van het kabinet? Hoe kunnen we onze stad Leiden tóch nog socialere alternatieven aanbieden?” Ook komen veelvoorkomende trucjes tijdens politieke debatten aan bod. De bijeenkomst vindt plaats in de SPeer aan de Marnixstraat 18 en begint om 20.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline