Politie vindt 1400 hennepstekjes in bestelauto

Bij een verkeerscontrole op de snelweg A4 bij Hoogmade heeft de politie dinsdag ruim 1400 hennepstekjes in een bestelauto gevonden.

Toen de agenten de laadruimte openden, roken zij een sterke henneplucht. Bij nader onderzoek troffen zij een aantal dozen vol met hennepstekjes aan. De bestuurder, een 25-jarige man uit Gouda, werd aangehouden. De politie heeft de hennepstekjes in beslag genomen en deze zullen worden vernietigd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline